Verzenden en betalen

Betalen

Betalen kan via: vooraf overmaken per bank/giro, iDeal (Nederland), MisterCash (België), PayPal en Credit Card.

Als je kiest voor de betaaloptie "vooraf overmaken via bank/giro" dan ontvang je een mailtje waarin je bestelling bevestigd wordt. Hierin vind je het totaalbedrag inclusief verzendkosten (zie informatie hieronder) en de bankgegevens. Dit bedrag maak je over naar het in de e-mail genoemde rekeningnummer, onder vermelding van het ordernummer.

Je kunt je bestelling ook betalen met iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard (kies dan guest checkout in het PayPal scherm).

We houden bestelde artikelen 7 dagen voor je vast. Indien 7 dagen na je bestelling nog niet aan de betaling voldaan is, komt je reservering te vervallen.

Verzenden

VANMARIEKE verzend haar producten wereldwijd.

Zodra VANMARIEKE de betaling heeft ontvangen, wordt je bestelling zo snel mogelijk (uiterlijk binnen drie werkdagen) verstuurd.

VANMARIEKE streeft naar een snelle levering van de bestelde producten. Houd dus een oogje op je brievenbus!
Mocht het VANMARIEKE niet lukken om je bestelling binnen drie werkdagen te versturen dan wordt je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht via een e-mail.
VANMARIEKE is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van producten tijdens verzending via de post.

Je kunt je bestelling ook op komen halen in 's-Hertogenbosch. We zitten in het centrum van de stad (in het voormalige ziekenhuis, Burgermeester Loeffplein 70B/C), dus eventueel ook nog te combineren met een dagje shoppen! Kies hiervoor optie "ophalen" in het bestelmenu en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens het ophalen kun je ook (gepast) contant of met PIN betalen.

Verzend- & Verwerkingskosten

Bestellingen boven de 100 euro worden gratis verzonden.

Binnen Nederland:

Bestellingen worden via PostNL verzonden. PostNL levert in de regel na 1 werkdag.

Door het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de verzend- en verwerkingskosten en hierop worden in principe geen terugbetalingen gedaan.

Worden er tijdens je bestelling pakketkosten berekend en past je bestelling uiteindelijk toch in een envelop? Dan betalen we je het verschil uiteraard wel terug!

Buiten Nederland:

Bestellingen worden via PostNL verzonden tegen de meest gunstige verzendtarieven.

Gewicht NL EU Buiten EU
0-50 gram, Brievenbuspost 2,25 euro 2,50 euro 2,50 euro
50-200 gram, Brievenbuspost 3,25 euro 3,75 euro 3,75 euro
200-500 gram, Brievenbuspost 3,95 euro 5,95 euro 5,95 euro
>500 gram, Pakketpost, PostNL, met track&trace 6,50 euro 7,95 Euro 18,00 euro

 

Powered By OpenCart
VANMARIEKE © 2017